Ciasto:
Krem:
Czekoladę roztopić w kąpieli wodnej. Ostudzić. Piekarnik nagrzać do 180ºC. Masło utrzeć mikserem na puszysty krem, powoli dodawać cukier trzcinowy i 120 g białego cukru, zmniejszyć do minimum obroty miksera i dodać 2 jajka oraz 2 żółtka. Dodać wciąż ubijając kwaśną śmietanę i rozpuszczoną czekoladę. Mąkę przesiać i wymieszać z sodą oraz solą, dodawać ją łyżkami do ubitej masy na przemian z mlekiem. Ubić pozostałe 2 białka na sztywną pianę, dodać 30 g białego cukru i delikatnie wymieszać łopatką z ciastem. Podzielić na 3 części. Tortownicę o wymiarach 22 cm wysmarować masłem, dno wyłożyć krążkiem z papieru do pieczenia. Piec każdą część w nagrzanym piekarniku przez 15 minut. Odczekać kilka minut, po czym wyjąć ciasto z tortownicy i ostudzić na metalowej kratce. Upiec kolejne dwie porcje ciasta w ten sam sposób. W międzyczasie przygotować krem. Czekoladę roztopić w kąpieli wodnej. Do miski wlać mleko skondensowane, dodać masło, wanilię i roztopioną czekoladę. Ubijać przez chwilę na średniej prędkości, aż lukier stanie się gęsty i kremowy. Ciasto przekładać kremem i dżemem, udekorowac malinami.
Zuzi