Pascha
strict warning: Declaration of views_handler_field_user_name::init() should be compatible with views_handler_field_user::init(&$view, $data) in /home/adlatusp/domains/alefajne.pl/public_html/przepisy/sites/all/modules/views/modules/user/views_handler_field_user_name.inc on line 0.
pt., 10/04/2009 - 10:21 — Zuzia
Drukuj
Składniki:
- 2 l mleka słodkiego (procenty nie ważne)
- 4 śmietany Szczecinieckie 18% małe
- 1 kostka masła
- 1 szklanka cukru pudru
- 8 całych jaj
- bakalie
- aromat waniliowy
Przygotowanie:
- Zagotować mleko.
- Wymieszać śmietanę z jajkami, dodać to do gorącego mleka i mieszać aż do osiągnięcia konsystencji twarogu. Ten twaróg odcedzić i ostudzić.
- Masło utrzeć z cukrem. Powoli dodawać do niego twaróg (po łyżce i ucierać dalej). Na koniec dodać bakalie i aromat.
- Przełożyć do foremki i wstawić do lodówki.
Komentarze
Dodaj nową odpowiedź